Bijzondere dienst samen met “Het Woldsteeband orkest”

Zondag 3 april ging dominee J.F. Tanghé uit Maassluis voor in een bijzondere dienst. De Muzikale begeleiding werd gedaan door ‘Het Woldsteeband Orkest’ uit Onstwedde onder leiding van de heer H. Boneschansker. Ook de kinderen van de Zondagsschool waren aanwezig.

Dominee J.F. Tanghé preekte over David en de reus Goliath. Om te laten zien aan de kinderen hoe groot reus Goliath was, had hij een lange stok van ongeveer 2 meter 75 meegenomen met daarop het ‘hoofd’ van Goliath. Echter David was niet bang voor de reus Goliath omdat hij zich gesteund voelde door God. Ook wij komen dagelijks de reus Goliath in ons leven tegen die ons vraagt: “Ga jij nog naar kerk? Geloof jij in God?” We hoeven dan niet bang weg te duiken maar kunnen volmondig antwoorden: “Ja, en dat zou jij ook moeten doen”.

Na de dienst was er koffie/thee drinken in de Sprankel, samen met de leden van “Het Woldsteeband orkest”. Gelukkig is de Sprankel vlakbij de kerk. Is het echter te ver, dan is er altijd een behulpzame broeder die een handje meehelpt!Woldsteeorkers Bennie - Erik

 

 

 

 

Reus Goliath