Moldaviëbuffet

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/05/2018
5:30 pm - 8:00 pm

Locatie
Gereformeerde Kerk

Categorieën Geen Categorieën


Mensen gevraagd die in naam van de vrede
voor behoud van de aarde en al wat daar leeft,
wapens het liefst tot een ploeg willen smeden
voor de oogst die aan allen weer overvloed geeft.

Dit is een kleine gedeelte uit een gedicht, welke we lazen aan het begin van het eerste Moldavië buffet in 2018. Op 23 februari mochten we om 17.30u gelukkig weer ruim 70 gasten welkom heten. De “Winterkost” menukaart was opnieuw verrassend en breed van opzet. Wat hadden de koks het weer uitnodigend klaar gemaakt. Dat bleek wel, n.l. alle schalen en pannen kwamen vrijwel leeg naar de keuken. “Hoe zo, ouderen eten niet zoveel”. Ook nu kwam na het hoofdmenu, als dessert, de prachtig opgemaakte puddingen en vla’s ter tafel. Kortom: het was lekker, het was gezellig en het bracht het prachtige bedrag op van € 660.05 voor ons doel de Stichting “Hart voor Moldavië”,  zie www.hartvoormoldavie.nl. Dat alles stemt ons zeer dankbaar als werkgroep.

Dat geld gaat rechtstreeks van “Hart voor Moldavië”  naar de Moldaafse  Stichting Bethania , deze heeft het heel hard nodig om de bejaarden de winter door te helpen met voedsel, hout voor hun kacheltjes, basisgezondheidszorg via de thuiszorghulp, aandacht en liefde. Dit is zwaar werken als je de corruptie buiten de deur wilt houden, in een land waar corruptie het enige lijkt te zijn om iets voor elkaar te krijgen.

De medewerkers daar worden gesterkt door Geloof, Hoop en Liefde. Laten wij hen niet teleurstellen. Rest ons, u allen heel hartelijk te bedanken, die op heel diverse wijze meegedaan hebben om dit prachtige bedrag bijeen te brengen.

U wordt nu al geattendeerd op het volgende buffet. Iedereen is welkom op vrijdag 25 mei,  zelfde tijd en plaats.

Graag tot ziens.

Met hartelijke groet namens de Moldavië werkgroep Sellingen, 
Mendel Johannes.