Concert Roon Staal

“One of the truly great singers in the western world (…) Let the amazing tenor vocal performance of Mr. Staal now carry you away!” – Art Garfunkel –

NIEUWE OKTOBER TOUR ROON STAAL

Zanger en componist Roon Staal tourt in oktober met een nieuw programma langs 15 locaties door Nederland. Tijdens de tour zal hij zijn nieuwe album PROMISE presenteren met hierop zowel nieuwe covers als eigen composities. Onder de nieuwe werken zijn onder meer de titelsong Promise, Kathy’s Song, Pie Jesu, April Come She Will en Vincent. 

Tijdens de concerten zullen naast deze songs ook bekendere werken zoals ‘Als Je Mij Zoekt’ en de evergreen ‘Help Me Through The Night’ te beluisteren zijn.

Het concert te Sellingen vindt plaats op vrijdag 27 oktober a.s. in de Hervormde Kerk en begint om 20.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Roon Staal zingt en begeleidt zichzelf vanachter de piano en heeft een authentieke performance. Hij woont en werkt zowel in Nederland als in het verre oosten van Rusland. Een deel van het jaar verblijft hij in Vladivostok, waar hij ook geregeld concerten geeft. Zo bereidt hij daar een nieuw concert voor in het philharmonisch concertgebouw van Vladivostok.

In eerdere jaren heeft Staal een rijk musicalverleden opgebouwd (Les Miserables, Tommy, Rembrandt en Petticoat) en inmiddels heeft hij zes albums en een dvd op zijn naam staan. Onlangs presenteerde de zanger zijn nieuwe verzamelalbum ‘Meditations Of A Singer-Songwriter’. Hieronymus – zoals zijn naam voluit luidt – oogst ook lof bij de legendarische zanger en vriend Art Garfunkel, voor wie hij in Helsinki eens een opening-act verzorgde.

De gehele tourlijst is te vinden op www.roonstaal.com. Hier vindt u alle informatie over de locaties en data. Kaarten zijn daar online te reserveren, of via tel. 06-30025992, en kosten € 15,00 per stuk.