Gemeentendag 7 mei 2017

Afgelopen zondag 7 mei, kwamen we als gemeenten van de Gereformeerde en de Hervormde Kerk samen om gezamenlijk de dag door te brengen. We begonnen met een dienst in de Hervormde Kerk waarin onze eigen voorgangers, ds. Meijer en ds. Verduijn, voor gingen. De dienst stond in het teken van 500 jaar Reformatie. De stellingen van Luther waren op de kerkdeur bevestigd. 

Tijdens de dienst waren ook de kinderen van Solid Kids aanwezig. Samen met ds. Verduijn namen ze een aantal stellingen met ons door, waaruit duidelijk te merken was dat ook de jongste kerkgangers al duidelijk een visie hebben op bepaalde zaken. 

Na de dienst kwamen we samen in de Sprankel waar we genoten van heerlijke koffie, thee en frisdrank en de zelfgebakken lekkernijen. Na de koffie was er een quiz, ruimte om te discussiëren, een rondleiding in de kerk en sport en spel op het grasveld naast de Sprankel. We sloten de dag af met een goed gevulde lunch en tijdens de lunch werd nog een oude film van Sellingen getoond. Terugkijkend mogen we zeggen dat het een geslaagde dag was, zeer zeker voor herhaling vatbaar.