Kerstwandeling Sellingen 2017

De Evangelisatie-commissie Sellingen organiseert op zaterdag 16 december a.s. weer een kerstwandeling. Fijn dat veel mensen bereid zijn gevonden om hieraan mee te werken. Evenals voorgaande jaren wordt ook dit jaar de route van ongeveer 2 km weer sfeervol verlicht. Op diverse locaties langs de route worden taferelen uit de bijbel uitgebeeld.

De kerstwandeling start dit jaar bij de ‘Hoeksteen’, Dorpsstraat 11.  De inloop is vanaf 18:00 uur, waarna de eerste groep kan vertrekken om 18:30 uur.
De deelnemers lopen deze keer niet met een gids maar ze krijgen een routebeschrijving mee. De wandeling voert hen via het appartementencomplex bij de Coöp naar de Breewischweg. Langs het voetbalveld komt men uit op de Beetserweg, waarna de route verder gaat via de ds. W. Reindersweg. Langs het Kerkpad komt men op de plaats waar men het Kerstkind kan ontmoeten. De route zal door lantaarns worden verlicht. Ook Fosfour verleend hieraan hun medewerking.
Op korte afstand van de ‘Hoeksteen’ eindigt de wandeling in de ‘Sprankel’, Torenstraat 13,  waar de deelnemers onder het genot van warme chocolademelk of koffie/thee met iets lekkers kunnen luisteren naar kerstmuziek gespeeld door muziekvereniging ‘Jeduthun’.

Deelname is gratis. Wel zal er een collectebus staan voor een vrije gift ter dekking van de gemaakte kosten.

Wandelt u ook mee?