Nieuws van de kerkrentmeesters juli 2017

In de afgelopen weken is er weer heel wat werk verzet rondom de kerk en de pastorie.

Eerst is de pastorie aan de buitenkant schoongemaakt en daarna, waar nodig, door Fa Zandstra bij gewerkt. Ook de kerk is aan de buitenzijde door de schilders onderhanden genomen. Met een hoogwerker is het torentje gereinigd, zodat alles er nu weer spic en span uitziet.

En de grafzerk bij de kerk is voorzien van een nieuw naamplaatje. Zoals u nog wel weet is vorig jaar deze grafzerk gerepareerd, maar de letters op de zerk zijn bijna onleesbaar. Wij wilden de letters graag weer beter zichtbaar maken. Maar dat was onmogelijk. Daarom is er nu op de zerk een naambordje geplaatst zodat men kan lezen wie daar begraven ligt.

Vrijwilligers hebben een draaibaar hek geplaatst bij de Sprankeltuin. Er kan nu met een tractor in de tuin gereden worden, zodat in de herfst de bladeren gemakkelijker afgevoerd kunnen worden.

Deze zomer willen we ook nog graag de verflaag aan de buitenkant van de Sprankel bijwerken. Hiervoor hebben we nog een paar vrijwillige schilders nodig. Wie kan en wil ons hiermee helpen? Hiervoor kunt u contact opnemen met één van de kerkrentmeesters.