Nieuws van Rock Solid en Solid Friends

Vlak voor kerst, op 23 december,  heeft de jeugd een Santarun gehouden op en rond de Brink. Verkleed als kerstmannen- en vrouwen hebben ze maar liefst €1000,- bij elkaar gerend voor kinderen met longziektes! Een fantastisch bedrag, dat via de landelijke actie van ‘Serious Request’, tot de laatste cent is overgemaakt naar het Rode Kruis.

 

 

De actie is mogelijk gemaakt dankzij de sponsoren: Supermarkt Coop, Hof van Sellingen, Snackbar Sell’n en Bakkerij Meijer. En natuurlijk dankzij onze geweldige groep jeugdleiders en de (niet allemaal even fitte) jeugd! 

Vrijdag 3 februari a.s. doen we weer mee aan het landelijke spel ‘Sirkelslag’. Wilt u ook een kijkje komen nemen? Wees welkom en loop gerust binnen, tussen 19:30 en 21:30 in de Sprankel en proef de hysterie van Sirkelslag. 

Tot slot nog het volgende: de groep jeugd is de afgelopen tijd explosief gegroeid. Om een ledenstop te voorkomen is er meer leiding nodig. Heb je interesse en ben je (in de winterperiode) één keer in de vier weken op een vrijdagavond beschikbaar? Neem dan contact op met één van de jeugdleiders of met de kerkenraad. (leeftijd is niet belangrijk, wel een ‘feeling’ met de jeugd!) 

Een hartelijke groet namens de leiding,
Ilona Ophof-Feiken