Hulp aan Moldavië, het blijft bitter nodig!

Terugzien op het tweede Moldavië buffet in 2018 op vrijdag 25 mei, is met vreugde en dankbaarheid.

We waren met 66 personen en het financiële resultaat was € 611,50. Allen die er op welke wijze aan bijgedragen hebben: heel hartelijk dank voor het prachtige bedrag. Bovendien was het weer heel gezellig. Het is een fijne manier om elkaar te ontmoeten en bij te praten onder het genot van lekker eten. De koks werden deze keer versterkt door de kok van ´Herberg Sellingen’, die twee grote schotels belangeloos bracht. We hadden namelijk zelf niet voldoende koks. Dus dank aan Herberg Sellingen voor het inspringen.

Het doel “Hart voor Moldavië” blijft onveranderd heel hard nodig, nl. financiële hulp vanuit Nederland ter ondersteuning van de zorg in alle vormen voor de allerarmste en/of achtergelaten ouderen, gehandicapten en kinderen.

De bijdrage vanuit Sellingen wordt ingezet voor het ouderenproject.

Laten we met elkaar geïnspireerd blijven door de woorden van Romeinen 12: 11-12. “Laat uw enthousiasme niet bekoelen, maar laat u aanvuren door de Geest en dient de Heer. Wees verheugd door de hoop die u hebt”.

De werkgroep blijft enthousiast en nodigt u alvast uit voor het volgende buffet op 7 september.

Het thema is dan: “Nazomeren”. Dat houdt in dat de koks de vrijheid hebben om zomersoepjes, koud of warm, maaltijdsalades, zowel lekkere maaltijden uit moeders keuken, als ook nieuw opgedane vakantierecepten klaar te maken. Ideeën genoeg, maar nu nog de uitvoering. Een vriendelijk en dringend verzoek: Koks meld u aan!

Daarbij nodigen we de gasten weer uit in ons “nul-sterren” restaurant. Het is er elke keer heel gezellig en het eten is verrassend en lekker. Stichting “Hart voor Moldavië” spreekt elke keer haar dank uit voor het mooie resultaat dat wij steeds voor de hulp aan de ouderen kunnen overmaken.

Kom op 7 september naar de Gereformeerde kerk tussen 17.00 uur en 17.30 uur, waar koffie en thee klaar staat. De kosten zijn €7.50 voor volwassenen en € 5.00 voor de jeugd. Opgeven kan via de lijsten in de beide kerken of bij:

Annie Hensens, tel. 0599322784, annie@hensens.eu
Geertje Molema, tel. 0599322839
Wietse Mooibroek, tel. 0599322749
Mendel Johannes, tel. 0599322571, hamendel@home.nl