Kniepertjes- en spekdikkenaktie 2018.

Ook dit jaar zal de heerlijke geur van kniepertjes en spekdikken weer over Sellingen zweven. Heel veel mensen uit ons dorp en wijde omgeving zullen naar De Sprankel afreizen om deze lekkernijen bij ons te kopen. Maar . . . . . voor het zover is zal er een hoop werk verzet moeten worden. Daarom nodigen we iedereen uit om ons op één of andere manier te komen helpen. Oudgedienden weten precies wat er gedaan moet worden en doen dat dan ook, ieder naar eigen kunnen. Voor de nieuwkomers onder ons even het volgende. De zaal moet worden omgebouwd en alles klaargezet. Daarna gaan de bakkers aan het werk. Er moet ook eten worden gekookt voor tussen de middag. En er moet natuurlijk ook weer worden schoongemaakt. Het is gezellig om met elkaar bezig te zijn en de inwendige mens wordt de hele dag door goed verzorgd. Tevoren wordt er rondgebeld met de vraag “kom je weer”.

Bent u niet gevraagd, maar wilt u wel graag helpen bel dan even met Mettie Oost (tel. 0599 – 32 43 32), zij maakt de lijsten met wie, wanneer en waar helpt. Tenslotte zijn er heel veel jongelui nodig voor de huis-aan-huis verkoop. En natuurlijk ook auto’s met chauffeurs. We zijn er van overtuigd dat iedereen er weer aan mee gaat helpen om deze actie ook dit jaar weer een groot succes te laten worden.

De opbrengst komt zoals ieder jaar ten goede van De Sprankel.

De kniepertjes worden gebakken op 26 en 27 november en de spekdikken komen op 27 en 28 december van de ijzers. De verkoop zal zijn op 28/29 en 31 december.

Dat wilt u toch niet missen? Bij voorbaat onze dank!

De commissie.