Speelgoed & etenswaren inzamelactie voor de voedselbank

Veel gezinnen moeten rondkomen van een klein budget. En zeker door de huidige coronacrisis kan het soms extra moeilijk worden voor mensen om rond te komen. Hierdoor is het – ook in ons eigen Westerwolde – voor kinderen niet altijd vanzelfsprekend dat ze een verjaardagscadeautje of een cadeautje op 5 december krijgen. Laat staan dat zij zomaar iets tussendoor krijgen.

Daar willen wij als kerken van Sellingen iets voor doen! Daarom willen wij jullie vragen of jullie ons mee willen helpen om zowel speelgoed als ook etenswaren in te zamelen voor de Voedselbank! Misschien heb jij wel speelgoed thuis waar je niet meer mee speelt maar een ander wel gelukkig mee kunt maken! Als we samen inzamelen, kunnen we met elkaar, aan de gezinnen die het minder breed hebben, laten weten dat we er voor hen zijn. Zodat ieder kind een mooi Sinterklaasfeest mag hebben.

Speelgoed moet in goede staat zijn. Geen bederfelijke etenswaren

We willen het ingezamelde speelgoed en de ingezamelde etenswaren doneren aan de Voedselbank hier, te Westerwolde.

Jullie kunnen het inleveren bij
Bram Verduijn, Torenstraat 13 te Sellingen
Jan Schuring, Schapenweg 1 te Laude
of onder het afdak van ‘De Hoeksteen’

Inleveren kan van maandag 23 november tot en met zaterdag 28 november. Wij zorgen ervoor dat de inzameling bij de voedselbank terecht komt, de voedselbank brengt het bij de mensen die het nodig hebben.