Bijbelquiz

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 26/10/2015
7:30 pm - 10:00 pm

Locatie
Gereformeerde Kerk

Categorieën Geen Categorieën


Sellingen en Ter Apel organiseren Bijbelquiz

Op maandag 26 oktober wordt in Sellingen de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap gespeeld. Samen met de PKN gemeente van Ter Apel. Dit jaar staat de quiz in het teken van de Samenleesbijbel. Dit is de Bijbel in Gewone Taal, aangevuld met 500 pagina’s met extra materiaal voor kinderen van 8-12 jaar. Deze nieuwe gezinsbijbel staat vol met weetjes, kaarten, spelletjes, gespreksvragen en liedjes. Zo komen bekende en lastige verhalen uit de Bijbel dichtbij. De Samenleesbijbel werkt met open vragen, zodat kinderen en ouders samen de rijkdom van de Bijbel ontdekken en ervaren.

De Samenleesbijbel is gemaakt door het Nederlands Bijbel- genootschap (NBG) in samenwerking met JOP, Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en met uitgeverij Royal Jongbloed.

Presentator voor die avond zijn twee heren uit Ter Apel, te weten Aiko Olthof en Tjaard Schaap. Teams van verschillende samenstelling spelen met elkaar een bijbelquiz vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes. De quiz bestaat uit tien rondes met meerkeuzevragen en een finaleronde. Er zijn mooi prijsjes te winnen en aan de inwendige mens wordt ook gedacht, kortom een fascinerende en uitdagende avond.

Iedereen is welkom op maandag 26 oktober in de Gereformeerde kerk aan de Dorpsstraat in Sellingen. De avond begint om 19:30 uur en vanaf 19:00 uur is er de inloop. Toegang is gratis. Wel wordt er aandacht besteed aan het werk van het Nederlands Bijbelgenootschap en worden de deelnemers aan de quiz uitgenodigd het werk van het bijbel- genootschap te steunen.

U kunt zelf meedoen met de quiz, maar u kunt uiteraard ook als toeschouwer komen. Voor info over deze quiz kunt u contact opnemen met:

Louisa Bruining:         0599 –  322695
Henny de Haan:          0599 –  322055
Boukje Olthof:             0599 –  584277
Zwaantje Wams:         0599 –  581668