“Hart voor Moldavië”

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/11/2018
5:00 pm - 8:00 pm

Locatie
Gereformeerde Kerk

Categorieën Geen Categorieën


Op 7 september werd het derde Moldavië buffet van dit jaar in de Gereformeerde kerk te Sellingen georganiseerd. Deze keer waren we met 37  enthousiaste mensen samen in de Hoeksteen en lieten we ons weer verrassen door de kookkunsten van een aantal vrijwilligers. Ook nu hadden de koks dankbare afnemers, want de meeste pannen en schalen waren leeg. De organisatie dacht even dat er niet genoeg was, maar gelukkig was er ook nu weer een dessert buffet. Deze keer trakteerde de familie Blaauw op vanille- en aardbeien-ijs. Dat kon verrijkt worden met saus, vruchten en slagroom. Voor degenen die het ijs te koud vonden waren er lekkere puddingen. Iedereen tevreden. Het was weer aangenaam om samen te eten; dus lezer van dit stukje: Kom gerust ook mee eten.

Het volgende Moldavië buffet is op 23 november a.s..

 De opbrengst nu was € 363,50. Grote dank aan allen!!!

Het bedrag  gaat via Stichting “Hart voor Moldavië’- www hartvoormoldavie.nl- naar de Moldaafse Stichting “Bethania” en wordt ingezet voor ouderenzorg. De ouderen gebruiken de uitdrukking: “Ik leef niet, ik besta”. Laten wij met elkaar een bijdrage leveren dat ook zij het gevoel krijgen te leven en liefde en warmte mogen ervaren.

Op 23 november hebben we om 17:00 uur inloop en om 17:30 uur een Warm Winters Buffet in de Gereformeerde kerk voor € 7,50 volwassenen en € 5,- voor de jeugd. Wie wil dan koken?

Opgeven kan bij Annie Hensens , Geertje Molema, Wietse Mooibroek en Mendel Johannes of via de inschrijfformulieren.