Rock Solid

Kent u / je het nog ‘de jongens- en meisjes vereniging’, ‘GJV’, ‘CJV’ of ‘Jeugdclub’?

Vanaf nu is er:

logo

Rock Solid/Solid Friends is een gezamenlijk project van de Hervormde- en de Gereformeerde Gemeente, volledig gesteund door beide kerkenraden. 

ROCK SOLID | 11-15 jarigen

(vanaf groep 8) 

 

WAT IS ROCK SOLID?

Rock Solid is een programma van Youth for Christ die op een eigentijdse manier de link tussen de belevingswereld van tieners en het Evangelie legt. YvClogo

Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als relaties, verkering, televisie kijken, social media en zelfbeeld. Maar we gaan daarnaast natuurlijk ook bezig met thema’s als ‘wie is God’ en wie zijn wij voor elkaar. We zullen door middel van allerlei grappige spellen met deze onderwerpen bezig gaan. Het maakt dat tieners ook snel hun niet-gelovige vrienden meenemen. Momenteel hebben we er al 2 “nieuwe” leden bij!

We komen één keer in de 2 weken op vrijdagavond bij elkaar in de Sprankel te Sellingen in de periode van oktober tot en met april. De avond begint om 19:309 uur en duurt tot uiterlijk 21:00 uur. Het eerste deel gebruiken we voor een thema en vanaf 20:45 uur kan er gezellig nagepraat en bij gekletst worden. Onder het genot van chips, cola etc. etc.

De jeugdleiders van Rock Solid zijn:

  • Jeanine Smits
  • Bertine Kruize

Voor informatie kun je Erwin van der Laan benaderen: telefoonnummer 06 – 184 598 30

Natuurlijk ook via de media.
www.yfc.nl
https://www.facebook.com/rocksolidsellingen/?fref=ts

SOLID FRIENDS | 15-18 jarigen. 

Jongeren komen voor ontmoeting met vrienden en clubleiders. Solid Friends bestaat uit creatieve gespreksvormen, spellen en Bijbelstudies. Hierdoor kunnen jongeren hun verhaal vertellen en delen met elkaar. Door aan te sluiten bij de leefwereld van jongeren, ontdekken ze dat het goede nieuws van Jezus relevant is voor alle aspecten van het leven.

De avond begint om 19:29 en duurt tot uiterlijk 21:00 uur. Het eerste deel gebruiken we voor een thema en vanaf 20:45 uur kan er gezellig nagepraat en bij gekletst worden. Onder het genot van chips, cola etc. etc.

Jeugdleiders van Solid Friends:

  • Eric Wind
  • Martijn Velthuis
  • Geert Fokkens
  • Bram Verduijn

Er zijn dit seizoen 5 thema-avonden, in de periode van oktober 2015 tot en met april 2016. (het kan veranderen qua datum, maar dit hoor je ver van te voren). Deze zijn nét als Rock Solid op de vrijdagavond. Solid Friends én Rock Solid wordt samen gehouden. Locaties/data staan vermeld op de facebooksite en andere media.

Voor meer informatie of vragen kunt u / je terecht bij Erwin van de Laan telefoonnummer 06 – 184 598 30